Mijn Verhaal

Een mooi leerzaam leven

Ik ben Miranda, mindful visagiste, massage therapeut en holistisch coach. Ik geloof in schoonheid. Een schoonheid waar geest en lichaam in verbinding zijn met elkaar: Mindful beauty.

Schoonheid van buiten creëren is hoe ik ben begonnen. Op mijn 18e ben ik naar Frankrijk en Italië gegaan, kwam in de mode terecht, en raakte verliefd op het vak van visagie. Ik volgde de Fleurimon Visagie opleiding in Parijs, heb o.a. gewerkt voor modeshows van JP Gaultier, Dior, Laurent, tv en grote mode bladen. Na 8  jaar in Parijs en Italie gewerkt te hebben ben ik naar Nederland teruggekeerd.

Schoonheid van binnen creëren is wat ik vanuit mijn werk- én levenservaring aan mijn expertise heb toegevoegd. Ik ben nu ook gediplomeerd in massage therapie, holistische gezondheidstherapie, en ademhalingstherapie.

Ervaring sinds 1986

Na te hebben gewerkt in het buitenland heb ik mijn visagie school Studio New Look geopend in 1992. Het was een enorm succes en ben zo trots vele visagiste/hairstylistes te hebben opgeleid. Na 21 jaar heb ik met pijn in mijn hart de school achter mij gelaten. Het was tijd voor een wat nieuws!

Tegenwoordig werk ik vanuit mijn studio aan huis, ben ik online met mijn vak bezig, of reis ik door het land naar klanten. En ondertussen blijf ik nieuwsgierig naar nieuwe technieken en inzichten, zowel fysiek als spiritueel. Sinds 2005 ben ik ook gediplomeerd massage therapeute.

Tijd voor diepere betekenis

Vrouwen komen om er mooi uit zien. Ik zorg dat ze gaan stralen. Vrouwen (en soms ook mannen trouwens) van alle leeftijden. Elk met een eigen behoefte aan schoonheid, en een eigen persoonlijk verhaal daar achter. Dat heeft me veel mensenkennis gebracht.

Ik zie dat in deze samenleving veel vrouwen op zoek zijn naar meer dan oppervlakkige zaken. En helemaal sinds Corona ons in de greep houdt. Juist nu kan ik in mijn praktijk bieden waar vrouwen behoefte aan hebben. Vind jij het soms ook lastig om je eigen schoonheid te zien? Zoek je een boost in je zelfvertrouwen? In mijn praktijk kan ik dit bieden. Een verzorgd uiterlijk, en stralend innerlijk.

Vrouwen voelen zich op hun gemak

Visagie workshops, individueel of aan groepen geef ik nog altijd met veel plezier. Altijd op een open manier die bij past bij jouw behoefte. Zolang je je maar op je gemak voelt, dat is belangrijk.

Met Mindful Beauty help ik vrouwen met de worstelingen waar ze mee rondlopen. Als een mentor die vrouwen van alle leeftijden wat mee kan geven. De kern is als vrouw je schoonheid er laten zijn, en dat koesteren of groter.

Ben je nieuwsgierig naar wat mindful beauty voor jou kan doen? Maak een afspraak.

tot gauw,
groetjes Miranda.