Mindfull Make-up

Mindful make-up voor elke vrouw

Wat betekent schoonheid voor jou? In de huidige maatschappij is iedereen gericht op uiterlijke schoonheid. Een gave huid, volle lippen en stralende ogen behoren tot het schoonheidsideaal, maar is schoonheid niet veel meer dan dat? Maak kennis met mindful make-up en ontdek je inner spiritual beauty!Innerlijke schoonheid

‘Ik heb jaren met veel plezier gewerkt in de visagie, maar op den duur merkte ik dat schoonheid verder reikt dan visagie alleen’, vertelt Miranda van Altena. ‘Vrouwen lopen rond met vele worstelingen en daar wilde ik ze bij helpen. Tegenwoordig richt ik mij steeds meer op de innerlijke schoonheid van vrouwen en heb ik de behandelingen in mijn praktijk bijgesteld.’

Mindful make-up

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt? Vind jij jezelf mooi? Make-up is een manier om jouw zelfvertrouwen een boost te geven. Maar maakt make-up echt gelukkig? Met ‘mindful make-up’ ga jij aan de slag met jouw inner spiritual beauty. Werken vanuit je innerlijk weten en jezelf mooier maken met de juiste kleuren en technieken, zodat je nog meer gaat stralen.Workshop

‘Een mindful make-up workshop gaat verder dan alleen een beetje make-up op smeren’, aldus Miranda. ‘Door middel van kleine oefeningen leer je jezelf beter “zien” en accepteren. Vervolgens ga je vanuit je gevoel en hart werken. Door vanuit “rust” te werken en naar jezelf te kijken, kom je tot de mooiste verbinding met jezelf en kan je weer gaan stralen.’

Make-up producten

Miranda: ‘Ik werk uitsluitend met producten die niet belastend zijn voor de huid en waar mogelijk natuurzuiver. Voor mij is het heel belangrijk dat de producten die ik gebruik vegan zijn, omdat er genoeg fijne alternatieven zijn zonder dierlijke bestanddelen, die super goed werken. Een goede huidverzorging is de basis van mooie make-up. Het blijft daardoor langer zitten en ziet er egaler uit. Daarom zijn de producten die ik daarvoor gebruik natuurlijk en van hoge kwaliteit. Mijn make-up producten bij dit artikel zijn van Bo-Ho, UOGA UOGA, Benecos en SoloBioMooi. De reiniging en verzorging zijn van Colour en Spice.’

Smokey eyes

Voor de kerstdagen mag er zeker wat meer aandacht gegeven worden aan het uiterlijk! Miranda heeft daarom een mooi en eenvoudig stappenplan gemaakt voor de smokey eyes at Xmas.

Stap 1: Reinig!
Reinig je huid met de juiste reinigingsproducten. Een prachtig merk hiervoor is Colour en Spice. Dit merk zorgt voor de huid en is op een geheel holistische wijze gemaakt. Miranda: ‘Ik werk het liefst met gecertificeerde biologische producten. Dan weet ik zeker dat er geen dierproeven zijn gedaan en de ingrediënten vegan zijn.’

Stap 2: Donker
Zet een kajalpotlood van een donkere kleur net boven je wimperrand en vervaag deze met een kwast over je ooglid heen. Zo ontstaat er een “smokey” effect.

Stap 3: Smokey 
Dep de door jou gekozen kleur oogschaduw langs de winterband tot je oogplooi. Vaak denkt men dat smokey heel donker moet zijn, maar je kan ook experimenteren met andere kleuren.

Stap 4: Lichtere kleur 
Vanaf de oogplooi net iets boven de arcadeboog kan je een lichtere kleur gebruiken. Zo loopt de donkere kleur mooi over naar de lichtere.

Stap 5: Highlight 
Net onder de wenkbrauw kan je dan een mooie highlight neer zetten van een lichte parelmoer tot een lichte witte teint.

Stap 6: Wing
Vergeet de eyeliner niet!

Stap 7: Mascara all the way 
Lekker veel mascara en voor de daredevils een paar kunstwimpers.

Voor jou!
Ben jij benieuwd naar mindful make-up? Of lijkt het je leuk om eens mee te doen met je vriendinnengroep? Bij Studio New Look in Haarlem ben je aan het juiste adres voor alles rondom beauty en make-up, maar ook spiritualiteit in combinatie met make-up. Miranda is visagiste, holistisch gezondheidstherapeute en masseuse en helpt je graag jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid te laten stralen! Je kunt er terecht voor workshops visagie, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, massages, make-up advies, bruidsvisagie en nog veel meer. Kijk verder op de website voor alle mogelijkheden! Of bel met Miranda via 0651887959.

Links
https://studionewlook.nl/workshop-mindful-make-up-haarlem/
http://www.colourandspice.nl/
https://www.solobiomooi.nl/

MINDFUL MAKE-UP VOOR ELKE VROUW

Wat betekent schoonheid voor jou? In de huidige maatschappij is...